BARNVAGNSPARKERING "RUFFE"

Ett perfekt solskydd för barn i barnvagn. Denna ställning ger en barnvagnsparkering där sovande barn får en bra skuggplats så föräldrarna inte behöver oroa sig för att barnet får solen på sig.

Barnvagnsparkering Ruffe är perfekt för förskolor, dagis, lekparker och bostadsrättsföreningar. Den är designad av FRAM Arkitekter och tillverkad av oss på Kinnevikens segelmakeri. Som ett resultat skapade vi denna prisvärda, kvalitativa och stilrena barnvagnsparkeringen.

Ramen till ställningen är svetsad ihop. Alltså blir det en robust stomme av galvaniserat stål. Taket på denna barnvagnsparkering består av en tålig kapellväv. Sedan är färgen på ställningen och väven till taket som standard grå. Men, man kan ändra detta genom att lägga till en pulverlackering till barnvagnsparkeringen och därmed få den i en annan färg, se mer om det här. Dessutom kan man enkelt ta av taket och tvätta det. Samtidigt är det också möjligt att beställa ett extra utbytestak här.

Vi har även tillverkat ett sidoskydd till barnvagnsparkeringen Ruffe. Alltså ett skydd som hindrar blåst och eventuell sol att tränga in från sidan av barnparkeringen. Ytterligare är standardfärgen den levereras med en grå nyans. Men, liksom taket kan du själv välja vilken färg den skall vara. Vidare kan du läsa mer om vårt sidoskydd här.

Leverans Barnvagnsparkering Ruffe

Barnvagnsparkering Ruffe levereras redo för fastsättning i marken. I en ställning har man plats för fyra normalstora barnvagnar. Ännu mer är den tillverkad så att man enkelt kan montera den och i de flesta fall är den inte bygglovspliktig.

Mått

  • Bredd: 2825mm
  • Djup: 1190mm
  • Höjd: 1320mm

Barnvagnsparkeringen fraktas med lastbil och fraktkostnaden beräknas som skrymmande gods. Å andra sidan är det samma fraktkostnad för ett skydd som det är för två skydd eftersom det är möjligt att placera dem så att de hakar i varandra. Således är fraktpriset satt till 4000:- ink moms. Hur som helst försöker vi alltid justera frakten i efterhand till ett självkostnadspris när vi vet leveransadressen.

Sist men inte minst, vill du läsa mer om Barnvagnsparkeringen Ruffe och se vilka tillbehör som är tillgängliga finns en översiktssida här.